aboutus

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd. Dongguan Juku Clothing Co., Ltd. Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Juku
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 500000-1000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Hebt u ooit om als een meermin na het letten van een op meerminfilm gedroomd te zwemmen? Elegant en krachtig glijdend door het water, uw mooie staart die onder de zonneschijn flikkeren…

 

Co. Ltd van de Jukukleding kan u de meerminervaring geven u altijd van hebt gedroomd. Wij zijn geëngageerd aan het brengen van u de staarten van de kwaliteitsmeermin, monofins, meerminzwempakken, meermin-als thema gehade kleren en toebehoren aan de redelijke prijzen voor jonge geitjes, tienerjaren, en volwassene! Wij zijn de 1st fabriek en de BESTE QUALTITY-leveranciers van China sinds 2012.

 

Ons doel is aan het maken van uw droom in gekomen waar, en heeft pret met mooie staarten, zelfs gebruikt u het vaak, zal het niet gedragen worden, niet langzaam verdwijnen.

Ons glim sparkly meerminstaarten en de zwemmende kostuums worden gemaakt van glanzende swimwear stof, flikkert het onder zonneschijn of licht.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

3D gedrukte meerminstaarten worden gemaakt van 80/20% polyester/spandex materiaal met 4 elastische manieren, is het levendiger als echte vissenschalen.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

De staarten van de fantasiemeermin zijn toegevoegde zijvinnen zodat kijkt het mooier.

Onze HOOGSTE kwaliteitsstaarten worden gemaakt met ultra-glanzende, zoute waterbestendige, anti-uv materiële en toegevoegde uiteindenbeschermers zodat zal het oud duren.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

 

Wij doen kwaliteitscontrole het testen op alle partijen van stof de beste kleurensnelheid en de duurzaamheid voor uw staarten verzekeren.

Onze andere punten van de meerminschaal (meerminkostuums, beenkappen) zullen u overgang van het overzees aan het land terwijl nog waar het blijven aan uw binnen zelf helpen.

 

 

 

 

 

 

 

-02-
Geschiedenis

De Jukukleding begon de meerminstaarten van de KWALITEITSstof en monofin in kind en volwassen grootte te maken voor het zwemmen in 2012.

Wij begonnen met de eenvoudige staarten van de fonkelingsmeermin in 2012.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

In 2014 voegden toe wij 3D meerminstaarten ptinted, vanaf 2016 wij meer reeks met nieuwe technologie, die shinny behandeling toevoegt en beschermers op de staarten zodat tipt het uitbreidden is mooier en duurzaam, beschermt het staarten tegen gaten die, tearing, & na het zwemmen in pool of overzees verscheuren.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Nu zijn er honderden ontwerpen voor opties. Het aangepaste ontwerp kan ook worden gemaakt. De grootte is van peuter, de jeugd, vrouwen, aan mannen. Zo de tijd u bent, kunt u een geschikte meerminstaart van ons vinden.

 

Wij zijn doen nog onze ulmost mooiere meerminstaarten maken en zullen ontwikkelen nieuwe technologie om alle meerminnen gelukkig te maken.

-03-
Dienst

De Kleding van Dongguanjuku is een professionele fabrikant die zich in de kleren van meerminstaarten, zoals meerminstaarten voor het zwemmen, de zwempakken van de meerminstaart (bikini, tankini, swimwear uit één stuk), meerminkostuums, meerminbeenkappen, en toebehoren zoals opblaasbare meerminstaarten enz. specialiseerde.

 

Onze Voordelen:

  • Er zijn ongeveer 100 verschillende patronen voor keus. De nieuwe ontwerpen worden gemaakt in elke maand.
  • Alle producten worden gemaakt van materiële KWALITEIT, elastisch, in te ademen, vlot, comfortabel voor huid.
  • Professionele technologie: Elk van onze meerminstaarten worden gemaakt met speciale technologie van glanzende afwerking en uiteindenbeschermers zodat maken onze staarten u van menigte in pools of overzees duidelijk uitkomen. Het is als echte en duurzamere vissenschalen die flikkeren.Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.
  • OEM de dienst: Elk van punten in onze opslag kunnen worden aangepast. De pakketmethode kan ook douane zijn. Wij kunnen douaneontwerpen maken zolang u ons uw ontwerpendossier verzendt. Of vertel ons enkel een idee van uw gedachte, zullen wij u helpen om uw ontwerpen te maken.
  • Bemonsteringstijd: schipzelfde van aankoop voor voorraadsteekproeven; 5-7 het werkdagen voor aangepaste steekproef.

 

De naverkoopdienst

Wij beloven uitstekende kwaliteit:

In de zeldzame gebeurtenis dievan daar een productietekort (kwaliteit van vakmanschap, het naaien) met of onze meermin de steel verwijdert, zwemmend kostuums, of monofins, zullen wij zullen of zonder extra kosten het punt aan de klant vervangen of herstellen. De gebrekkige punten moeten voorafgaand aan het ontvangen van een vervanging of een reparatie worden geverifieerd. Contacteer ons voor meer informatie als u een punt hebt dat u vindt kwalificeert.

Nota: Wegens de aard van de stof van de meerminstaart, de sport zelf, en de vele verschillende texturen van zwembaden en pooldekken/terrassen, kunnen wij niet verantwoordelijk zijn en er is geen waarborg voor normale slijtage en scheur van onze meerminstaarten. De normale slijtage en de scheur van meerminstaarten omvatten het verlies van fonkeling en het dragen van gaten, vooral rond de randen en de uiteinden van de vin en de zwemmer wrijft overal de staart op de pool of dekoppervlakte.

 

-04-
Ons Team

Kies Juku-Kleding, zullen wij samen meer markten uitbreiden. Wij geloven altijd de kwaliteitsproducten zowel onze klanten als ons bedrijf kunnen helpen om meer klanten te winnen.

 

 

Ontwerpafdeling

 

Onze ontwerpafdeling maakt het mooie patronen ondertussen overwegen van de veiligheid van uw kind.

Meerminveiligheid
Is uw kind klaar voor een meerminstaart en monofin? Onze hoogste meerminmakers zijn ook ouders. Wij kennen het belang van pret en veilig waterspeelgoed, en werken om hoogste veiligheid voor uw kostbare meerminnen en meermannen te verzekeren. Onze monofin en meermin verwijderen de steel van combinatie die flexibel, realistisch, veilig is, en PRET! Onze meerminstaarten en monofins voldoen Ce-rapporten aan norm!

Veiligheidseigenschappen van onze Meerminstaarten & Monofin:

Onze staarten hebben een open bodem voor gemakkelijke en snelle toegang tot benen en voeten.

Onze monofins hebben geen riemen die rond de enkels sluiten. Monofins kan gemakkelijk aan worden getrokken of weg worden geschopt.

Onze monofins is licht en hebben een neutrale bouyancy; zij wegen neer u niet.

Onze meerminstaarten worden door gemakkelijk gemaakt van regelmatige elastische zwempakstof, waterstromen, de staarten neer verzinken niet u.

De ouders melden jongere zwemmers die sneller met onze monofins leren te zwemmen. Zij helpen tot vertrouwen en kernsterkte leiden, maar zijn geen oprichtingsapparaat en moeten onder volwassen supervisie worden gebruikt.

 

 

Op de markt brengende afdeling

Het welkom onderzoek naar verzendt wereldwijd ons van. Wij zullen beste prijs volgens uw vereisten in 8 uren opgeven.

 

De controleafdeling van productiedepartment&quality

Het personeel in deze afdeling maakt de ontwerpen in realistisch punt. Zij moeten alle materialen en elke verwerking strikt controleren.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

 

De naverkoopdienst
Wij bevinden ons achter onze producten, als u niet om welke reden ook tevreden, alstublieft bent ons contacteren. Wij zijn geëngageerd aan het ervoor zorgen u wereldwijd de gelukkigste meerminnen bent!

Contactgegevens