aboutus
lopende band

Co. Ltd van de Jukukleding is een professionele fabrikant van meerminstaarten, zwempakken, bikini, en meermin-als thema gehade kleren en verwante toebehoren in Dongguan-stad, China.

Het bedrijf is een belangrijke internationale fabrikant & een leverancier van meerminstaarten, swimwear, Bikini, en meerminkostuums en toebehoren.

Onze fabriek niet alleen gebruikt geavanceerde naaimachines en professionele processen om Kleding te produceren, maar ook stelt ervaren arbeiders tewerk. Onze fabriek kan meer dan tot 2000 PCs-producten één Day.Our-bedrijf maken swimwear in meer dan 30 landen aan meer dan 2000 betrouwbare detailhandelaars leveren. Wij niet alleen doen de ODM dienst, maar ook OEM de dienst. Bedrijfwaarden: Eerbied voor klanten, Integriteit, Team eerst.

Bedrijfvisie: Creeer de populairste producten van het sportenmerk in worldCompany bedrijfsfilosofie: eerlijkheid, samenwerking, win-win situatie, ontwikkeling!

Bedrijfstatus: Inspirational, Gezond, Optimistisch, Verdraagzaam, het Delen, Eenheid, Dankbaarheid.

Bedrijfopdracht: Creeer waarde voor klanten, realiseer dromen voor werknemers.

 

Fabrieksfoto's

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

pakhuis

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

 

Steekproevenvertoning

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

 

OEM / ODM

Naast onze eigen ontwerpen, kunnen wij OEM/ODM-orden ook maken zolang u ons ontwerpdossiers verzendt of ons uw ideeën informeert, zullen onze ontwerpers u helpen om ontwerpen voor u te maken.

 

Voor OEM/ODM-orden, is MOQ 100pcs gemengde verschillende grootte.

Het etiket, markering, pakket kan ook worden aangepast.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

 

Wij laden normaal bemonsteringskosten voor OEM/ODM-orden, maar BETALEN het terug wanneer u bulkorders plaatst.

 

Het vergt 5-7 het werkdagen voor OEM/ODM-steekproeven. Als u onze voorraadsteekproeven koopt, verschepen wij het van dezelfde dag van uw perchase.

 

Gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren wat u tot onze inzamelingen wilt opdracht geven, of OEM/ODM-orden willen maken.

 

Dank voor het bezoeken van onze website.

 

R & D

Zoals we allen weten, heeft de prijzenoorlog van China nooit opgehouden, en vele bedrijven verminderen zelfs materialen om klanten aan lage prijzen aan te trekken.

Maar wij geloven dat doen van zaken op deze wijze voor klanten en de ontwikkeling van ons bedrijf zeer schadelijk is.


De Kledingsco. Ltd van Dongguanjuku is er stellig van overtuigd dat het doen van zaken niet op lage prijzen kan worden gebaseerd.

Wij interesseren klanten door goede productontwerpen, speciale technische technologie, de goede dienst, goede kwaliteit, om samenwerking op lange termijn en betere ontwikkeling met klanten te winnen.

 

Zo houdt ons R&D nooit op om inzicht aan de informatie van de marktupdate, onderzoek te bereiken en de recentste ontwerpen in elke maand te ontwikkelen, en de recentste technologie te onderzoeken om onze producten rendabel te maken en klanten te helpen meer afzetmogelijkheden winnen.

Contactgegevens