aboutus
Profiel QC

De kwaliteit is onze cultuur. 

Wij kiezen de stoffen van uitstekende kwaliteit die onschadelijk aan kinderen zijn en strikt elke stap van productie controleren. Onze swimwear meermin en enkels zijn verklaard Ce. De drukmaterialen zijn ook verklaard SGS. Zo zijn onze producten veilig, gelieve te voelen vrij opdracht te geven tot.

 

Ongeveer onze Meerminstaarten

  • Onze meerminstaarten zijn swimmable! Hoog - de kwaliteit zwemt kostuumstof (80%-polyester en 20% spandex) met 4 manierrek is bestand chloor en zout water.
  • Onze staarten zijn walkable - betekenend zij zijn open bij de bodem. Dit staat u toe om monofin gemakkelijk te verwijderen als u dit wenst, en staat u toe om de staart op te heffen voor het lopen wanneer nodig.

Ongeveer onze Meermin Monofin

  • Onze plastic vin is super sterk en flexibel
  • Onze zachte voetzak is elastisch en zelf-past aan om een brede waaier van voetgrootte te passen.
  • Slechts comfortabel scheidt ons uniek ontwerp uw voeten.

Meerminveiligheid

Is uw kind klaar voor een meerminstaart en monofin? Onze hoogste meerminmakers zijn ook ouders. Wij kennen het belang van pret en veilig waterspeelgoed, en werken om hoogste veiligheid voor uw kostbare meerminnen en meermannen te verzekeren. Onze monofin en meermin verwijderen de steel van combinatie die flexibel, realistisch, veilig is, en PRET! Onze meerminstaarten en monofins ontmoeten al Veiligheidsnorm van het KindVerbruiksgoederen van Verenigde Staten en van Australië!

Veiligheidseigenschappen van onze Meerminstaarten & Monofin:

Onze staarten hebben een open bodem voor gemakkelijke en snelle toegang tot benen en voeten.

Onze monofins hebben geen riemen die rond de enkels sluiten. Monofins kan gemakkelijk aan worden getrokken of weg worden geschopt.

Onze monofins is licht en hebben een neutrale bouyancy; zij wegen neer u niet.

Onze meerminstaarten worden door gemakkelijk gemaakt van regelmatige elastische zwempakstof, waterstromen, de staarten neer verzinken niet u.

De ouders melden jongere zwemmers die sneller met onze monofins leren te zwemmen. Zij helpen tot vertrouwen en kernsterkte leiden, maar zijn geen oprichtingsapparaat en moeten onder volwassen supervisie worden gebruikt.

 

Onze Waarborg

Wij beloven uitstekende kwaliteit:

In de zeldzame gebeurtenis dievan daar een productietekort (kwaliteit van vakmanschap, het naaien) met of onze meermin de steel verwijdert, zwemmend kostuums, of monofins, zullen wij zullen of zonder extra kosten het punt aan de klant vervangen of herstellen. De gebrekkige punten moeten voorafgaand aan het ontvangen van een vervanging of een reparatie worden geverifieerd. Contacteer ons voor meer informatie als u een punt hebt dat u vindt kwalificeert.

 

Nota: Wegens de aard van de stof van de meerminstaart, de sport zelf, en de vele verschillende texturen van zwembaden en pooldekken/terrassen, kunnen wij niet verantwoordelijk zijn en er is geen waarborg voor normale slijtage en scheur van onze meerminstaarten. De normale slijtage en de scheur van meerminstaarten omvatten het verlies van fonkeling en het dragen van gaten, vooral rond de randen en de uiteinden van de vin en de zwemmer wrijft overal de staart op de pool of dekoppervlakte.

 

Certificaten
Contactgegevens